| Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Bažant na pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 bažant | ||||||||
Popis: Hermelín nakrájíme na plátky, které obalíme v hrubě tlučeném pepři. Takto upravený sýr vložíme do očištěného bažanta. Bažanta opečeme ze všech stran na másle. Osolíme, podlijeme a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Když maso začíná měknout, přidáme oloupané, jadřinců zbavené a na půlky nakrájené hrušky. Když je maso měkké přidáme do šťávy pár kapek koňaku. Na talíři obložíme naporcovaného bažanta brusinkami. Podáváme s brambory. |