| Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Rybář | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Bažant labužník | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 očištěný bažant | ||||||||
Popis: Bažanta položte do pekáče a do něj dejte očištěnou celou bramboru - ta vytáhne při pečení pachut z dutiny bažanta a po dopečení ji vyhodíte. Bažanta prošpikujte slaninou, obložte jej oloupanými a nakrájenými jablky, posypte vločkami másla a kuličkami koření, osolte. Dejte péct při střední teplotě a nezapomeňte bažanta během pečení občas polít máslem. Je třeba jej dostatečně mastit. Pečte zhruba 1 hodinu doměkka a podávejte s vařenými brambory. |