| Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
Bavorské výpečky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 700 g vepřového bůčku | ||||||||
Popis: Do 6 lžic oleje dáme lžíci koření na maso a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme zchladnout. Vykostěné uzené koleno ořežeme o nejtučnější kousky a nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm. Takto připravíme i bůček. Nakrájené maso dobře promícháme s kořeněným olejem. Směs je vhodné nechat proležet do druhého dne. |