| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto |
|
| ||||||||
Baklava | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6-8 platov tenuckeho listkoveho cesta | ||||||||
Popis: na vymasteny pekac davame postupne plat listkoveho cesta, ktory potrieme rozpustenym maslom, posypeme ho pomletymi orechami, a kladieme dalsi plat cesta, posledna vrstva je cesto,potom cele to cesto dopredu pokrajame na trojuholniky. dame do rury a nechame asi dvadsat minut piect. Medzitym zohrievame med, cukor, stavu z pom. a citronu, tato zmec ,ked zovrie, vylejeme polovicu obsahu na upecene a pokrajane cesto. zvysnu stavu podavame uz priamo na zohriaty kusok na tanieri. |