| Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Babiččino kyysané zelí na pátek


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.1.2015

Ingredience:

1 kg kysaného zelí
1 kg cibule
kávový hrnek oleje
2-3 červené kapie
mletá paprika
popřípadě trocha soli

Popis:

Zelí uvaříme v 1 litru vody do měkka. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájené kapie, opět trochu osmahneme a odstavíme. Hned do směsi zamícháme mletou papriku a přidáme k zelí, pořádně promícháme, přendáme do pekáče a do vyhřáté trouby na 200 °C, zapékáme do vypaření šťávy. Podáváme s pečivem.

Když nebyl pátek, tak se v pekáči prvně zapékalo vepřové na 3x3 cm kousky, zhruba půl hodiny a pak se přidala zelná směs připravené výše popsaným způsobem. Takhle lze připravit i kuře.


Jít na recept Babiččino kyysané zelí na pátek >>