| Pletení | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Avenský nákyp


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:12.2.2015

Ingredience:

voda
bujon
40 dkg ovesných vloček
1 kávová lžička vegety
1 lžíci majoránky
2 celá vejce
5 stroužků česneku

Popis:

v 1/2 l vody rozpustíme kostku bujonu, přidáme 40 dkg ovesných vloček, 1 kávovou lžičku vegety, 1 lžíci majoránky, 2 celá vejce, 5 stroužků česneku, dle potřeby přidáme vodu nebo mléko. Necháme 2 hod odpočívat a občas zamícháme. Přidáme kousky salámu nebo masa, můžeme přidat hrášek, papriku, houby. Nalijeme do vymazané remosky a pokapeme olejem. Pečeme asi 3/4 hod.


Jít na recept Avenský nákyp >>