| Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
|
| ||||||||
Australský steak s ananasem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 silnější roštěnky | ||||||||
Popis: Roštěnky naklepeme, osolíme a dáme do mělké misky. Ve sklence se šroubovacím uzávěrem protřepeme sójovou omáčku, česnek utřený se solí, olej a šťávu z kompotu. Marinádu nalijeme na připravené maso. Po alespoň 30 minutách (lze déle, i přes noc) marinádu slijeme a plátky pečeme na grilu 5-6 minut po každé straně. Při pečení potíráme marinádou. Marinádou potíráme plátky kompotovaného ananasu, které pečeme na grilu zvlášť po obou stranách dozlatova. Hotové steaky klademe na talíře, přikryjeme plátky ananasu a podáváme s bílým pečivem nebo toasty, případně s opékaným bramborem nebo hranolky. |