| Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
Athénská jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g libového vepřového masa | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citrónu a podáváme s rýží nebo brambory. |