| Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Athénská jehla


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.3.2014

Ingredience:

400 g libového vepřového masa
1 lžíce koření gyros
1 lžíce oleje
sůl
máslo
2 cibule
2 papriky
hladká mouka
2 rajčata
1 citrón

Popis:

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citrónu a podáváme s rýží nebo brambory.


Jít na recept Athénská jehla >>