| Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Arabský kebab | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g zadního hovězího masa s krátkou svalovinou | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátéme másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu. Maso nejprve dusíme ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem. Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme ještě dalších 5 minut. |