| Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Arabský kebab


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.7.2009

Ingredience:

800 g zadního hovězího masa s krátkou svalovinou
sůl
4 lžíce másla
1 velká cibule
vývar z kostky
6 stroužků česneku
8 brambor
kousek skořice nebo 1/2 lžičky skořice mleté

Popis:

Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Na rozehřátéme másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu. Maso nejprve dusíme ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem. Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Podle potřeby podléváme dalším vývarem. Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme ještě dalších 5 minut.


Jít na recept Arabský kebab >>