| Rybář | FormOffice | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Angrešové čatní


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:12.12.2016

Ingredience:

1 kg rozmixovaného angreštu,
200 g nakrájené cibule,
šťáva ze 2 citronů,
1 červená nakrájená feferonka,
75 g rozinek,
1 dl ovocného octa,
1 lžička soli,
2 bobkové listy

Popis:

Smícháme angrešt, cibuli, šťávu, feferonku, rozinky, ocet, sůl a bobkové listy. Přivedeme k varu a vaříme asi 5 minut. Potom přidáme 150 g cukru a vaříme 15 minut. Horké dáme do sklenic a uzavřeme.
Čatní podáváme všude tam, kde hořčici, ale i k pečeným a grilovaným masům.


Jít na recept Angrešové čatní >>