| Rybář | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky |
|
| ||||||||
Andaluzské fazolky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje | ||||||||
Popis: Na dvou lžících olivového nebo slunečnicového oleje lehce osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku nebo šunkový salám a taktéž osmahneme, pak přidáme na asi 4 cm dlouhé kousky nakrájené zelené fazolky a zhruba 10 minut restujeme a opatrně mícháme (můžeme jenom protřepávat), tak aby kousky fazolků zůstaly vcelku, pak přidáme na kostky nakrájená rajčata a chvíli mícháme až rajčata změknou, podle chuti osolíme a přidáme nahrubo drcený černý pepř, můžeme přidat i kousek bazalky. Podáváme s černým nebo bílým chlebem, taktéž sklenka dobře vychlazeného lehkého bílého vína neuškodí. |