| Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kuře A´la Burgas


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:13.3.2010

Ingredience:

kuře
1 lečo
vrchovatá lžíce hl.mouky
zarovnaná lžíce červené mleté papriky
oříšek másla
voda
sůl
rýže

Popis:

Kuře naporcujeme, osmahneme po obou stranách narychlo v pekáči na másle a vyndáme.
Připravíme si 1 lečo / bez vejce a klobásy /, sůl, lžíci mleté červené papriky, mouku, vodu.

Tuk zasypeme moukou - vznikne zásmažka - středně béžová. Hodíme tam asi na 1/2 minutky tu papriku - nesmi se moc spálit, zhořkla by.Pak vložíme kuře, na to lečo, osolíme a přilejeme vodu. Zamícháme a necháme dusit. Musí být vše ponořené.
Asi za hodinku je hotové. Můžeme obracet a podlévat.
Je možné přidat třeba trošku pepře,nebo chilli.
Nejlepší je k tomu rýže - která se nerozvaří.
Takto se dá připravit dobře i králík.


Jít na recept Kuře A´la Burgas >>